Derma Peel Pro

derma peel pro
Tijdens de Derma Peel Pro behandeling maken we gebruik van 5 verschillende peeling technieken in een behandeling. Door verschillende peeling technieken en producten met elkaar te combineren zal de huid er gladder en egaler uitzien en zullen ook littekens, pigmentvlekken of vaalheid afnemen. Het cel vernieuwingsproces wordt gestimuleerd en de afschilfering van de dode huidcellen zal de huid direct een frisse en vitale uitstraling geven, de opnamecapaciteit wordt vergroot en de huid wordt voorzien van essentiële voedingsstoffen.

Derma Peel Pro wordt aangebracht in verschillende fasen om de huid optimaal te behandelen en maximale resultaten te behalen, zonder down-time. 

Pre Fase  Voorbereiden van de huid
Peel Fase Intensieve behandeling
Post Fase Herstel van de huid

Toepassingen van zuren:
Zuren zijn stoffen die de PH-waarde van de huid doen dalen., afhankelijk van de zuurgroep waardoor ze behoren. In cosmetica gebruiken we:

  • Bij lage concentraties of hoge PH-waarde (>4.5)
    De zuren hydrateren de opperhuid, bevorderen het verwijderen van dode huidcellen en verfijnen het microreliëf van de huid.
  • Bij hoge concentraties en lage PH-waarde (<4.5)
    De zuren verhogen de snelheid van de natuurlijke vernieuwing van de opperhuid en stimuleren de synthese van componenten voor de extracellulaire matrix (hyaluronzuur, collageen, elastine); om de tekenen van huidveroudering te verminderen (oppervlakkige huidvlekken, fijne lijntjes en kleine littekens)

Aanbevolen leeftijd: Vanaf 30 jaar

Indicatie:
Verdikte en/of verouderde huid en de huid die behoefte heeft aan vernieuwing. (rimpels, pigmentvlekken, littekens, grove poriën, etc)

Een Derma Peel Pro behandeling is geschikt voor alle huidtypen. Vooral voor de vale, doffe, verdikte, vermoeide en/of rijpe huid, de huid met pigment vlekken, littekens en/of acne.

Contra- indicatie:

  • Een hele gevoelige huid
  • Een huid met actieve acne

Derma Peel Pro behandeling duurt 60 minuten. Je haalt de beste resultaat als je deze behandeling in kuurverband neemt. 

Deze behandeling kun je per 3 weken ondergaan en wordt voor maximaal 6 achtereenvolgende sessies uitgevoerd. Je huidtype en huidbehoefte bepaalt hoe vaak je zo’n behandeling nodig hebt. Om een passend advies te kunnen geven, kijken we naar de conditie van jouw huid. 

Het gebruik van de producten Derma Peel Pro lijn wordt sterk aangeraden om een betere resultaat te halen.