Reviews

behandelstoel

De salon ziet er gezellig uit, de behandeling was heerlijk en lekkere producten, zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
- Elza

Ik heb een gezichtsbehandeling bij Raheleh gehad. Ik heb echt wat aan het huidadvies en de behandeling gehad. Raheleh is deskundig, discreet en ze verstaat haar vak.
De salon heeft een gezellige en rustige sfeer. En niet onbelangrijk: het is heel betaalbaar. Ik kwam er helemaal ontspannen vandaan.
- L. van Schijndel

Ik heb een hele fijne en ontspannende gezichtsbehandeling bij Beautiful Derma gehad. Raheleh neemt de tijd voor je, legt je alles goed uit en geeft je passend advies. Mijn huid voelde weer heerlijk aan.
- J. Kurvers

Hai Rahelah,
Dank je wel voor je behandeling.
Het is fijn te merken dat ik me snel op mijn gemak voelde bij je onder de behandeling. en ik was zeer verbaasd dat mijn pigmentvlekken al na een behandeling zoveel verminderd waren. Ik ben dus heel tevreden met de behandeling!
Tot de volgende keer,
- Astrid

Vorige week een uitgebreide gezichtsbehandeling gedaan bij Raheleh. Raheleh weet niet alleen waar ze het over heeft, ze is ook nog eens heel gezellig.
Een lekker kopje koffie vooraf en er hangt een goede sfeer in de salon! Ik heb een aantal producten en tips mee gekregen voor thuis, en ik merk nu al dat mijn huid verbetert.
Voor een ontspannen behandeling en deskundig advies tegen een hele redelijke prijs ben je hier aan het goede adres.
- Ingrid

Super gastvrij ontvangst. Mooie sfeervolle behandelruimte. Word er altijd heel vakkundig en zeer fijn geholpen. Na de behandeling ben ik helemaal relaxed. Ben verhuisd van het westen naar het noorden van het land. En heb in Beautiful Derma Instituut een geweldige schoonheidssalon gevonden. Dus wilt u vakkundig en gastvrij geholpen worden ga dan naar Beautiful Derma Instituut.
- Sandra

Erg vriendelijk behandeld en heel vakkundig. Ik had erg het gevoel dat ik in goede handen was en de sfeer van de behandelruimte is erg prettig. Ook de ontvangst en afsluiting met een kopje thee en alle tijd voor je maken vond ik erg fijn. Kortom een aanrader.
Gina

Professioneel, heel erg vriendelijk en gastvrij. Je wordt erg verwend en er wordt de tijd genomen. Achteraf ben ik altijd heel ontspannen. Beautiful Derma Instituut geeft ook fijn advies voor thuis. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend! Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen die twijfelt.
Arianne

raheleh-16 (Medium)

 

5 reacties op “Reviews

  1. Rahel heeft voor mij de bruidsvisagie gedaan en van te voren kennis gemaakt met enkele gezichtsbehandelingen. Rahel heeft kennis van zaken wat zij duidelijk deelt en secuur toepast. Ik bewonder haar rust, geduld en zorgzaamheid. Zelfs op een belangrijke dag als een bruiloft krijgt ze je relaxed de deur uit!

  2. Voor mij de eerste keer een behandeling gehad bij Raheleh, zeker voor herhaling vatbaar. De salon ademt sfeer en rust uit. Raheleh gebruikt verantwoorde producten voor mensen met een zeer gevoelige huid (waaronder ik).

  3. Voor de 3e keer een heerlijke gezichtsbehandeling bij Raheleh gehad. Raheleh luistert goed naar je wensen en is naast haar deskundigheid ook nog eens heel gastvrij en vriendelijk. Niets is haar teveel. Ze neemt alle tijd voor je (ik kom er bijna niet weg, zo gezellig én ontspannen). Ik vind haar een toppertje! Ik verheug me al weer op de volgende keer.

  4. afgelopen zondagmiddag de wenkbrauwen laten epileren.
    ik heb dit als zeer positef ervaren. de behandeling, de aandacht, de expertise. Raheleh neemt de tijd voor je en is deskundig en je komt helemaal tot rust. verheug me op het volgende bezoek. groet Dina

  5. Ik ben al meerdere keren bij Raheleh gweest voor een gezichtsbehandeling en voor epileren en verven van de wenkbrauwen. Raheleh neemt de tijd voor je en is deskundig en je komt helemaal tot rust na een heerlijke ontspanningsmassage. Na de behandeling is er altijd even tijd voor een kopje thee of koffie. De salon ziet er gezellig uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>